Gästbok

Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Johanna, den 20. mar, 2010
Hej.

Jag har en liten fråga ang. quiltning. Har du lust att svara till min mail? den är: cranberrieszombie@hotmail.com.

Jag undrar hur man quiltar helt enkelt, har tänkt att göra ett kamerafodral och vill att tyget ska vara quiltat som du hade gjort på en liten sminkväska som heter: Vinväska (090111). Tacksam för svar.

Mvh Johanna
E-post:
Skrivet av Peter, den 12. feb, 2010
Vill bara säga att du har en väldigt fin hemsida :-) Keep on the good work.
Webbsida:
Skrivet av Rubbe, den 12. dec, 2009
Hej! Det var en snygg sida,passar även på att önska
EN GOD JUL SAMT ETT GOTT NYTT ÅR!
Skrivet av Lilian Karlsson, den 17. aug, 2009
Hej, undrar om jag äntligen har hittat dig. Den som undrar är Lazers matte, kommer du ihåg oss från Motala. Men vi bor nu i Örebro. Snälla du, hör av dig. Kram.
E-post:
Skrivet av Anne, den 20. apr, 2009
Hej Marianne! Såg på SVERAKs hemsida att även du numera är en diplomerad uppfödare, grattis! Var inne och nosade runt lite på hemsidan och såg att du hade 2 fina katter från Jessica, roligt, Jessica är bra! Hoppas allt är bra med dig och de fyrfota!
E-post:
Skrivet av Frida, den 19. jan, 2009
Tack för komplimangerna, är jättenöjd med hemsidan och det är kul o skriva blogg..... tassar på farlig mark känns det som :)
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Christine Portin, den 1. nov, 2008
Välkommen in på min nya blogg:
nine.hundbloggar.se
Skrivet av Christtine P, den 1. jul, 2008
Hejsan Marianne!
Jag läste senaste hälsningen i din gästbok och trodde att jag blivit helt galen!!! Hade jag skickat en hälsning till dig utan att jag kommer ihåg det??? Tills jag ser att det är vår kära vän Christine S-L som skickat den. Jag ser med spänning fram emot de japanska väskorna.
Kram Christine P
Skrivet av Christine, den 11. jun, 2008
Hej!
Ett jätte fint jobb med din sida! När jag tittar på dina fina necessärer känner jag att jag bara MÅSTE åka och hälsa på för att muta in en ängel necessär åt mig!!!Och jag är faktiskt sugen på att pärla!!!
Ha det gott,
Christine
E-post:
Skrivet av Christine, den 21. apr, 2008
Hejsan Marianne!
Vilken jättefin hemsida du har, med blogg och allt! Underbart kort på prins Nisse! Jag saknade dock en flik för pärlor, med bilder på dina alster. Likaså bilder på dina fina qviltar.
Kramis Christine
PS. Safira hälsar till Nisse
Skrivet av Bitten Naoui, den 12. mar, 2008
Hej Marianne. Vilken fin hemsida. Så trevligt skrivet.Ja nog har vi haft det roligt med våra skogkatter och jag hoppas att du får det lika roligt med dina rexar. Kommer att kika in då och då och se vad som händer. Kram på er alla
E-post:
Skrivet av Meryl, den 11. mar, 2008
Vilken jättefin hemsida du har gjort!!! Jag som har "varit med" ända sedan Odins tid, sitter med ett leende på mina läppar och tänker tillbaka. På dina och mina gamla katter (så underbara), UK-tiden, utställningarna och alla långa resor vi gjorde tillsammans.

Du har gjort ett toppenjobb med hemsidan och jag kommer att följa den med intresse!

Ha det så bra - vi hörs/ Meryl
E-post: